Even voorstellen: Sibbelina Visser, verpleegkundig specialist – Huisartsenpraktijk Iemhoff en Landmeter – Stiens
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Iemhoff en Landmeter
Griene Leane 5-h 9051 LZ
Stiens

Terug naar overzicht

Even voorstellen: Sibbelina Visser, verpleegkundig specialist

Hierbij wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Sibbelina Visser, sinds 4 december ben ik werkzaam binnen de huisartsenpraktijk als verpleegkundig specialist, voor vier dagen per week.

In 2012 heb ik de masteropleiding tot verpleegkundig specialist afgerond en heb sindsdien ervaring opgedaan binnen de oncologie, de pijngeneeskunde, het palliatief adviesteam en binnen de huisartsenzorg.

Het kan zijn dat u bij mij op het spreekuur komt in plaats van bij de huisarts. De assistentes kunnen een afspraak inplannen bij mij vanwege hoesten, problemen met de huid, pijnklachten, klachten van het bewegingsapparaat, buikklachten, hartproblemen enzovoort. Een afspraak bij mij verschilt niet met een afspraak bij de huisarts, wel kan ik altijd terugvallen op de huisarts voor overleg, mocht dat nodig zijn.

Ook ben ik betrokken bij de palliatieve zorg en de zorg rondom ouderen. Als er een visite nodig is kan het ook zijn dat ik bij u langs kom.

Werken binnen een huisartsenpraktijk past bij mij, in contact te staan met mensen, een band opbouwen, samen kijken naar een probleem en een oplossing vinden.

Ik ben woonachtig in Marrum, samen met mijn man en kinderen, ik hou van wandelen, zingen, pianospelen en schilderen.

 

Publicatiedatum: 08-01-2024